Ingrid Bonardt

Mijn naam is Ingrid  Bonardt  gehuwd,  moeder van 2 zonen, en trotse oma van 6 kleinkinderen.

 

In het verleden heb ik onder andere werkzaamheden verricht als receptioniste, telefoniste en officemanagement. Daarnaast heb ik ook als schoonheidsspecialiste gewerkt.

 

Sinds 2017 maak ook ik deel uit van het enthousiaste team van Beauty voor de Senior.

Het doet mij enorm veel plezier om de senioren-dames een gezellige middag te bezorgen en daarbij, buiten de verzorging van handen en gezicht, een luisterend oor te zijn.

 

 

Ik heb eerder een tijdje vrijwilligerswerk gedaan in verzorgingshuizen als schoonheidsspecialiste, maar ik miste wat meer mensen om mij heen. Toen zag ik dit voorjaar de website van Beauty voor de Senior en dat sprak mij erg aan. Nu maak ik deel uit van een leuk team, en met elkaar verzorgen we gezellige middagen voor oudere dames.

 

Wat ik verder graag doe is koken, in het verleden deed ik aan tuinieren en mijn interesse gaat ook uit naar alles wat te maken heeft met interieur. Ik loop vaak te kijken naar leuke spulletjes hiervoor en daarnaast ook naar alles wat te maken heeft met persoonlijke verzorging, waaronder ook shoppen! Ik heb een aantal oudere vriendinnen, die het soms moeilijk vinden om leuke kleding te vinden, dus ik  word regelmatig meegevraagd als personal shopper. Meestal vind ik tussen de vele rekken met leuke kleding precies wat ze zochten en gaan ze blij naar huis. 
Ik hoop nog lang deel uit te kunnen maken van het team bij BvdS en zo een bijdrage te kunnen leveren aan het welzijn van de oudere.