Audrey van der Hoorn

Ik ben Audrey van der Hoorn, 43 jaar en als geboren en getogen Brabantse (Eindhoven) probeer ik nog steeds tevergeefs mijn zachte G te verhullen. Maar omdat ik met Beauty voor de Senior zoveel Gezelligheid en Geluksmomenten meemaak, laat ik mijn taal maar voor wat het is ;-)

 

 

 

Mijn studie (HEBO, variant Communicatie Management) is de reden geweest dat ik 23 jaar geleden naar Den Haag ben verhuisd. Ik heb kennis opgedaan van vooral (internationale) communicatie, economie, recht en Europese historische achtergronden.

De jaren daarna heb ik veel ervaring opgedaan op verschillende vlakken. Ik hield en hou nog steeds van mensen en internationale betrekkingen. Dat was ook een belangrijke reden voor mij om voor een buitenlandse ambassade in Den Haag  te werken. Wat me erg aanspreekt hierbij is het contact met mensen en instanties op verschillend niveau (leeftijd, cultuur, afkomst, diplomatiek, etc.). Dat heb ik met veel plezier gedaan.

 

Ook heb ik mooie werkervaring opgedaan bij DSM. Ik leerde daar vooral om effectief samen te werken met meerdere partijen en om grote internationale bijeenkomsten te organiseren. Daarnaast verzorg ik al jaren als vrijwilliger de website en social media van MSkidsweb. Een website voor kinderen die meer willen weten over multiple sclerose, omdat één van hun ouders MS heeft of omdat ze zelf deze ziekte hebben.

 

De rode draad in mijn leven in de breedste zin is mijn interesse in mensen en communicatie. Ik was vanaf het begin gefascineerd door de grote interesse en inzet die Aswintha toonde voor haar oudere medemens. Ze inspireerde me om die eigenschap in mijzelf te ontdekken en verder te ontwikkelen. Ik had al wat ervaring opgedaan als vrijwilliger bij een verzorgingshuis, waarbij ik vooral genoot van de levensverhalen van de Senioren. Het genot was dan vaak wederzijds als we samen alle tijd namen om deze mooie verhalen te bespreken. Zo uniek, zo intiem, zo waardevol…

 

Gelijktijdig met deze activiteiten ontwikkelde zich het concept ‘Beauty voor de Senior’. Zoals Aswintha al aangaf, heb ik het geluk gehad om al vrij snel mee te mogen denken en doen als vrijwilliger bij Beauty voor de Senior.

Hoe mooi en waardevol is het dat ik me mag aansluiten bij een prachtige club van vrijwilligers! Met als gezamenlijk doel; onze (oudere) medemens alle aandacht en een mooi gevoel geven, op een willekeurige dag. Gewoon, omdat we er mogen zijn; allemaal!

 

Hobby’s?  Ik speel cello en tennis en zwem graag. Verder probeer ik zo vaak mogelijk een mooie strandwandeling te maken. Tijdens zo’n wandeling bedenk ik me vaak hoeveel geluk ik ervaar en deel, sinds ik me in mag zetten voor Beauty voor de Senior. Intens Geluk met een zachte G…