We zijn genomineerd voor de Nationale Eenzaamheid Prijs 2016!!!

Foto's: René Verleg

Uit 145 inzendingen zijn wij één van de drie genomineerden voor de Nationale Eenzaamheid Prijs 2016 georganiseerd door de landelijk Coalitie Erbij. Hier zijn we natuurlijk meer dan trots op! Wij vinden het een enorme eer en zijn zeer dankbaar voor de waardering en de erkenning. In aanloop van de Week tegen de Eenzaamheid en het Nationale Eenzaamheid Congres 2016 waren we dinsdag 13 september uitgenodigd voor een bijeenkomst met onder ander staatssecretaris Martin van Rijn en zorgwethouder Karsten Klein. Het doel was om de staatssecretaris te informeren over de nieuwe ontwikkelingen rond eenzaamheid en isolement.


We zijn trots op onze derde plaats!

Donderdag 22 september was het dan zover. De prijsuitreiking van de Nationale Eenzaamheid Prijs 2016 in Rotterdam. We hebben met deze derde plek het prachtige bedrag van € 1.000,- gewonnen, waarmee we samen met onze Senioren (onder andere) leuke uitstapjes gaan maken! Wordt dus vervolgd...


Pannenkoeken eten in Scheveningen!

Onze eerste uitstapje van het prijzengeld is een feit! We zijn met 8 dames naar Scheveningen geweest. Nadat we de Senioren natuurlijk eerst lekker van een beetje make-up en nagellak hadden voorzien. Ze hadden allemaal al hun mooiste kleding aangetrokken, want daar ging het ook om. Omdat wij, als vrijwilligers, zo vaak horen "wat jammer dat straks niemand ziet hoe mooi ik ben als ik thuis kom, want er is niemand." , wilden wij dat ze lekker opgetut met ons op stap zouden gaan.  Nou dat is gelukt! We hebben van de BBD een bus met chauffeur aangeboden gekregen. Waarvoor natuurlijk onze hartelijke dank! Het was een groot succes. We hebben heerlijk gekletst, gegeten en gedronken en zoals je op de foto's kunt zien; alle Senioren zagen er even prachtig uit!!!