Locaties en samenwerkingBBD Den Haag

Iedere donderdagmiddag is het beauty-verwenmiddag  bij de BBD in Den Haag. De Boodschappen Begeleiding Dienst biedt ouderen begeleiding en vervoer bij het doen van boodschappen en uitstapjes. Zij stellen een fijne ruimte beschikbaar en regelen het vervoer voor de oudere dames om ze een heerlijke beauty middag te geven.  Wij zijn de BBD dan ook enorm dankbaar voor de ruimte en het vervoer. Het adres van de BBD is Esperantostraat 160 in Den Haag. Bent u lid van de BBD? Dan kunt u zich opgeven voor een beauty-verwenmiddag via telefoonnummer (070) 364 66 61

U kunt zich gratis aanmelden bij de BBD en u krijgt dan ook nog korting op de activiteiten als u in het bezit bent van een Ooievaarspas.Vraagelkaarcafé

Dinsdag 9 mei was Beauty voor de Senior onderdeel van  de kick-off van Vraagelkaarcafé, in samenwerking met Mantelkring en OpenJeHart .  Wij hebben graag deze middag geheel belangeloos meegewerkt aan dit initiatief.

In "The Bazaar of Ideas" in Den Haag werden zo'n 125 mantelzorgers letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet, want het was prachtig weer!

 

Met plezier hebben we een aantal mantelzorgers een heerlijke ontspannende gezichtsmassage en make-up mogen geven. Het was hartverwarmend en heel bijzonder!

Foto's: Teis Elferink, Janice Roopram, Christa Bergmann en Aswintha MenkLaakse Lente

Woensdag, 26 juli 2017, waren we te gast bij Netty en Leo Olffers van de Laakse Lente. Echt schatten van mensen. Zij stellen al 5 jaar hun eigen huiskamer open voor Senioren uit de buurt, met de heerlijke koffie en cappuccino en een gezellig gesprek. Iedere zomervakantie organiseren zij tevens 6 weken lang verschillende activiteiten in Laakkwartier. En dit jaar viel de beurt aan ons. Wat was het een ontzettend gezellige ochtend! Zowel de ouderen als wij hebben enorm genoten en we hebben ook al een vervolg gepland voor woensdag 22 november aanstaande. We zijn ontzettend blij dat we Netty en Leo hebben leren kennen en we hopen nog heel lang met ze te mogen samenwerken voor onze Haagse Senioren.  Ook hebben we een prachtige DVD mogen ontvangen van de Beauty-verwenochtend, waarvoor onze hartelijke dank! 

 

Foto: Laakse Lente