Locaties en Samenwerking

Wij komen op verzoek regelmatig terug op een aantal locaties. Zo komen wij onder andere wekelijks op donderdagmiddag bij de Boodschappen Begeleidingsdienst (BBD) in Het Zamen. 

Ongeveer vier keer per jaar bij de Laakse Lente, maandelijks bij Ontmoetingscentrum Randveen en Huize Royal.

 

We zijn ook regelmatig te gast in Loosduinen. Zo komen wij  op de maandagmiddag maandelijks in Loosduinse Hof. Ondanks de aankomende verbouwing is het ontmoetingscentrum gewoon open. U kunt zich aanmelden bij de receptie of telefonisch bij Ilse Mijnhart van Verzilveren, telefoonnummer: 06-39859833.

 

Verder komen wij bijna iedere maand bij Saffier Woonzorgpark Loosduinen.

 

 

Wij houden u op de hoogte en heel graag tot ziens!


BBD

Iedere  donderdagmiddag is het beauty-verwenmiddag  bij de BBD in Den Haag. De Boodschappen Begeleiding Dienst biedt ouderen begeleiding en vervoer bij het doen van boodschappen en uitstapjes. Zij stellen een fijne ruimte beschikbaar en regelen het vervoer voor de oudere dames om ze een heerlijke beauty middag te geven.  Wij zijn de BBD dan ook enorm dankbaar voor de ruimte en het vervoer. Het adres van de BBD is Esperantostraat 160 in Den Haag. Bent u lid van de BBD? Dan kunt u zich opgeven voor een beauty-verwenmiddag via telefoonnummer (070) 364 66 61

U kunt zich gratis aanmelden bij de BBD en u krijgt dan ook nog korting op de activiteiten als u in het bezit bent van een Ooievaarspas.