Locaties en Samenwerking

Wij komen op verzoek regelmatig terug op een aantal locaties. Zo komen wij onder andere iedere donderdagmiddag bij de Boodschappen Begeleidingsdienst (BBD). 

Ongeveer vier keer per jaar bij de Laakse Lente, maandelijks bij Ontmoetingscentrum Randveen en Huize Royal.

 

We zijn ook ruim anderhalf jaar te gast geweest in Loosduinen, maar daar liepen de aanmeldingen een beetje terug omdat het voor een aantal Senioren niet goed bereikbaar was. Daarom willen we kijken of we daar een nieuwe locatie kunnen vinden die voor iedereen wat centraler ligt. Tevens willen we onderzoeken of er animo is in de wijken Segbroek en Waldeck. Wij houden u op de hoogte!


BBD

Iedere donderdagmiddag is het beauty-verwenmiddag  bij de BBD in Den Haag. De Boodschappen Begeleiding Dienst biedt ouderen begeleiding en vervoer bij het doen van boodschappen en uitstapjes. Zij stellen een fijne ruimte beschikbaar en regelen het vervoer voor de oudere dames om ze een heerlijke beauty middag te geven.  Wij zijn de BBD dan ook enorm dankbaar voor de ruimte en het vervoer. Het adres van de BBD is Esperantostraat 160 in Den Haag. Bent u lid van de BBD? Dan kunt u zich opgeven voor een beauty-verwenmiddag via telefoonnummer (070) 364 66 61

U kunt zich gratis aanmelden bij de BBD en u krijgt dan ook nog korting op de activiteiten als u in het bezit bent van een Ooievaarspas.