Haagse Hulde 2017


Op woensdag 17 mei 2017 werd door de gemeente Den Haag, Den Haag Doet en PEP voor de 16e keer de Haagse Hulde uitgereikt. Deze prijs staat voor vernieuwend vrijwilligersbeleid en het thema van dit jaar was "Zorg voor elkaar".  Er waren twee prijzen te winnen; de Zilveren Hulde en de Gouden Hulde.

 

En wij hebben de Gouden Hulde gewonnen!!!!!!!!!

 

Ik heb het absoluut niet zien aankomen en ik had het echt niet verwacht. Dat wij, met Beauty voor de Senior, één van de vijf genomineerde waren was al een enorme verrassing en daar waren wij al heel erg blij mee. Wij zijn maar een kleine stichting met inmiddels 5 vrijwilligers, en toen ik over de andere geweldige genomineerden had gelezen, dacht ik serieus dat we geen schijn van kans zouden maken. Wel kan ik trots melden dat we in nog geen anderhalf jaar tijd al bijna 500 Senioren een beauty-verwenmiddag hebben mogen geven. Hoe geweldig is dat? En nu hebben van wethouder Karsten Klein een prachtig beeld van de kunstenaar Eduard van Toledo en maar liefst € 5000,- gekregen! Daar kunnen we prachtige dingen van doen, voor- en samen met de Senioren.

 

Hoe blij, dankbaar en trots we zijn kan ik nauwelijks verwoorden. Het lijkt bijna onwerkelijk dat mijn eigen "kindje", wat begon als klein burger-initiatief, zo uitgegroeid is tot een volwaardige stichting met fantastische vrijwilligers! En dat dit zo gewaardeerd wordt door de gemeente Den Haag, PEP en Den Haag Doet, is echt een droom die is uitgekomen!

 

Uit het juryrapport: "Een prachtig initiatief dat omzien naar elkaar letterlijk neemt."

 

De prachtige foto's zijn van Michel Heerkens Fotografie.Nog een paar van onze eigen foto's


Onze Senioren zijn natuurlijk ook heel erg trots dat we deze prijs hebben gewonnen!!!