Haags Keurmerk voor Vrijwilligersorganisaties


Sinds 13 december 2019 zijn we in het bezit van het HKV Keurmerk. Dit staat voor Haags Keurmerk voor Vrijwilligersorganisaties. En daar zijn we natuurlijk super trots op! Het keurmerk is speciaal bedoeld voor kleinere

vrijwilligersorganistaties die zonder of met een gering aantal betaalde krachten hun werk doen. "Vrijwilligers zijn het kapitaal van een vrijwilligersorganisatie. Belangrijk dus om goed te regelen dat je als organisatie voldoende vrijwilligers vindt en hen ook voor jouw organisatie weet te behouden. Met dit keurmerk voor vrijwilligersorganisaties laat je zien dat het vrijwilligersbeleid goed op orde is. Dat geeft vrijwilligers vertrouwen, maar zorgt er ook voor dat vrijwilligers weten wat ze kunnen verwachten en wat er van hen verwacht wordt.", aldus PEP Den Haag en de Gemeente Den Haag.

 

Uit handen van Fenna Noordermeer, directeur van PEP Den Haag, kregen we ons certificaat met een mooie bos (kerst)bloemen. Wij danken Marijke, Gineke, Judith en Pauline van PEP voor de leerzame begeleiding, tips en leuke samenwerking!

 

Voor meer info over het HKV Keurmerk en PEP Den Haag:

 

https://www.pepdenhaag.nl/certificeren