Vrijdag 1 september was het eerste Goed voor Elkaar Festival een feit. Scheveningen was het eerste stadsdeel van de in totaal 8 festivals. Met Beauty voor de Senior waren wij aanwezig om de (oudere) bezoekers een heerlijke hand- of gezichtsmassage te geven. Ook werden er nagels gelakt en dames in de make-up gezet. 

 

Het was een fantastisch festival en wij willen de gemeente Den Haag dan ook een dikke pluim geven voor de organisatie. Er waren mooie tenten opgezet, het aanbod van de deelnemende organisaties was zeer gevarieerd, er was de hele dag gratis eten en drinken, er waren workshops, live muziek en vooral heel veel gezelligheid.

Kortom: te veel om op te noemen! 

 

Vrijdag 8 september was ook het tweede festival in Loosduinen een succes. Ondanks de regen hebben we ruim 90 (!) Senioren een korte, maar gezellige beauty-behandeling gegeven.

 

Vrijdag 15 september waren we in Segbroek op het Regentesseplein.

Vrijdag 27 oktober in Leidschenveen/Ypenburg en zondag 5 november waren we aanwezig in het Centrum op het Stadhuis. Wij hopen dat dit mooie en zeer goed bezochte festival volgend jaar weer georganiseerd zal worden en dan zijn wij heel graag van de partij!

 

Voor meer informatie: https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/nieuws/goed-voor-elkaar-festival-alles-over-zorg-en-ondersteuning-in-uw-wijk.htm