Even voorstellen


 

 Mijn naam is Aswintha Menk en ik ben moeder van drie kinderen. (twee dochters van 27 en 22 jaar en een zoon van 20 jaar)

Ik heb de opleiding Agogisch Werk (Maatschappelijke Zorg) gevolgd en ik hou van zorgen voor- en het begeleiden van mensen die afhankelijk zijn van (ouderen) zorg.

In het verleden heb ik onder andere gewerkt met dove- en slechthorende kinderen in het speciaal onderwijs en daarna was ik nauw betrokken bij het HELP (Hospital Elder Life Program) project in het Bronovo voor (eenzame) ouderen.

 

Tijdens de vele gezellige bezoekjes en gesprekken met ouderen viel mij op dat er nog veel oudere dames zijn die het fijn vinden om er verzorgd uit te zien. Dat lukt niet altijd, omdat ze het zelf niet meer zo goed kunnen of omdat er niemand is om ze hierbij te helpen. Toen heb ik het plan bedacht om zelf een vrijwilligersproject op te zetten waarbij ouderen, gezelligheid en persoonlijke aandacht centraal staan, in combinatie met uiterlijke verzorging. Van jongs af aan heb ik al interesse in make-up, nagellak, haar- en beauty-producten en met twee dochters is dat alleen maar meer geworden ;-)

Zo is Beauty voor de Senior ontstaan.

 

Daarbij heb ik een studie journalistiek afgerond, want ook schrijven is een grote passie van me.

Nu kan ik deze voorliefde mooi samen combineren met "Beauty voor de Senior".

In de praktijk door de ouderen een fijne beauty behandeling te geven, en door het onderhouden van deze website.

Deze site wordt regelmatig aangevuld en bijgewerkt met info, ervaringen, columns en hopelijk nog veel meer foto's. Dus ik hoop je regelmatig terug te zien op mijn website!


NB in verband met Corona hebben we helaas ruim 2 jaar geen activiteiten kunnen aanbieden. Zowel onze activiteit als de website is daarom enigszins aangepast, omdat we voorlopig geen make-up-up kunnen gebruiken door COVID-19. Wij vragen hiervoor begrip.

 

AswinthaIk hoop dat je alle informatie die je zoekt, hier kunt vinden. Heb je nog vragen? Dan kun je natuurlijk contact opnemen via het contactformulier op deze site of door rechtstreeks een

e-mail te sturen naar:

 

info@beautyvoordesenior.nl

 

 

 

 foto: Michel Heerkens

 

 We hebben ook een Facebookpagina: www.facebook.com/beautyvoordesenior

 

Belangrijk om te weten:

 

Beauty voor de Senior is alleen actief in de regio Den Haag en wij werken alléén op afspraak. Wij staan nooit onverwacht en onaangekondigd voor de deur. Wij werken ook niet 's avonds.

 

Alle foto's die geplaatst zijn op onze website is altijd met toestemming van de Senioren, andere belanghebbenden, en indien van toepassing met naamsvermelding.

Hiervan mag niets gebruikt/gedupliceerd worden door derden in welke vorm, voor welk doeleinde dan ook, zonder onze uitdrukkelijke toestemming. 

 

Wat betreft de nieuwe wet op de persoonsgegevens Algemene Verordening Gegevensbescherming van de EU (AVG) die op 25 mei 2018 in werking is getreden:

Wij verzamelen/gebruiken/delen  geen persoonlijke gegevens van derden (zonder  uitdrukkelijke toestemming van de betrokkene) en dat gaan we uiteraard ook niet in de toekomst doen.