Van start

Mijn eerste column op mijn nieuwe website. Ik ben nog geen maand officieel van start en de reacties zijn overweldigend! Wat ontzettend leuk om te lezen en te horen dat veel mensen met mij, dit project een warm hart toedragen. Ik heb nu een aantal dames mogen bezoeken en mogen verrassen met de beauty behandeling en het is nog leuker dan ik had durven dromen.

 

Verschillende zorginstellingen zijn ook enthousiast en blijken  via e-mail en mond tot mond reclame op de hoogte te zijn van Beauty voor de Senior. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee.  Ik krijg van verschillende kanten diverse vragen die ik hier graag wil beantwoorden.

 

"Wij lakken de nagels gratis, eens per maand of per week, omdat we daar een budget voor krijgen."

Ik ben gewoon als individu aan dit project begonnen en betaal alles uit mijn eigen zak.

Inmiddels krijg ik hulp van enthousiaste mede vrijwilligers, maar ik krijg geen subsidie of budget van wie dan ook. Uiteraard hoop ik in de toekomst sponsors te vinden voor bijvoorbeeld make-up, nagellak, haarproducten etc.  En wie weet komt Beauty voor de Senior in de toekomst ook in aanmerking voor subsidie. Daarom vraag ik een vergoeding om mijn onkosten enigszins te kunnen dekken en is dit allesbehalve winstgevend, maar dat is ook nooit mijn uitgangspunt geweest.

 

"Voor hoeveel dames tegelijk kan er een middag georganiseerd worden?"

Zoals het er nu naar uitziet is een groep van 6 dames het maximum aantal. Maar onze voorkeur gaat uit naar 4 dames. Zodoende hebben we dan ruim genoeg de tijd om de dames uitgebreid te verzorgen en de aandacht te geven die ze verdienen. Het ligt ook aan hoeveel vrijwilligers op dat moment beschikbaar zijn.

 

Mochten er nog meer vragen zijn, ik beantwoord ze met alle plezier! Graag tot de volgende column.

 

Aswintha

 

(febr. 2016) * Op het moment van dit schrijven had ik nog geen subsidie