Succes

Misschien ken je dat wel. Dat je een berichtje op Facebook plaatst en geen idee hebt hoe dat zal uitpakken. Ik heb het geweten met mijn oproepje voor Beauty voor de Senior. Bijna drie maanden geleden heb ik het opgericht en het blijkt een groot succes!

 

Ontzettend leuke opdrachten in het vooruitzicht en het gaat nog steeds maar door. Vooral (zorg)instellingen die enthousiast reageren en het voordeel daarvan is, dat zij veelal mooie en fijne locaties hebben om een beauty middag te organiseren. En niet te vergeten, voor de dames is het een gezellig uitje!

Er is eigenlijk maar één klein minpuntje en dat is dat het moeilijk is om de ouderen zelf te bereiken. Ouderen zitten, helaas, niet in groten getale op het internet. Maar ik moet er meteen aan toevoegen dat er mede dankzij de (zorg)instellingen veel meer aanmeldingen zijn binnengekomen dan ik ooit had kunnen bedenken. Wat ontzettend fijn om te zien dat een plan wat ik vooral met mijn hart had bedacht, zo'n succes is geworden. De bedoeling om het "klein" te houden, zodat ik het alleen aankon, gaat al niet meer op. Ik moest dus op zoek naar mede vrijwilligers, en nu heb ik hulp van drie leuke dames. Mocht je naar aanleiding van mijn website en na het lezen van deze blog je willen aanmelden als vrijwilliger? Stuur dan even een berichtje naar info@beautyvoordesenior.nl

 

 

Aswintha

(maart 2016)