Stichting

Inmiddels is het november en zijn er weer een heleboel leuke dingen op ons pad gekomen. We hebben de derde prijs gewonnen bij de Nationale Eenzaamheid Prijs 2016, waar we hartstikke blij mee zijn! Hierdoor hebben we weer een aantal interviews mogen geven aan diverse bladen, websites en andere media. Dat zorgde wel voor veel extra plannen van allerlei afspraken, want uiteraard blijven de beauty-verwenmiddagen met de Senioren het allerbelangrijkst! Zij staan natuurlijk bij ons op één.

 

Inmiddels komen we met veel plezier ook regelmatig in Loosduinen bij de zeer leuke zorginstellingen van Florence; Loosduinse Hof, Wijndaelercentrum en Houthaghe. We zijn nu al in een flink aantal wijken actief in Den Haag en daar zijn we best trots op! Daarom hebben we besloten, mede op advies van een aantal mensen die Beauty voor de Senior een warm hart toedragen, om een stichting te worden. Ongelofelijk, wat bijna een jaar geleden begon als een heel klein burgerinitiatief is inmiddels uitgegroeid tot een begrip.

En zo gingen wij afgelopen vrijdag 11 november naar de notaris om de akte van de stichting te ondertekenen.

We zijn nu dus officieel "Stichting Beauty voor de Senior"

We hopen hierdoor nog meer mooie activiteiten te kunnen organiseren met en voor de Senioren in Den Haag. Aan ons enthousiasme zal het in ieder geval niet liggen, want we zitten boordevol met allerlei leuke ideeën en plannen. Wordt dus vervolgd...

 

Aswintha

(november 2016)