Oh Oh Den Haag, mooie stad achter (Loos)duinen

Inmiddels zijn we alweer een maand verder en het succes gaat maar door! We hebben in De Posthoorn gestaan, mochten op bezoek bij Omroep West bij het programma Debby en haar mannen en we kregen de EO op bezoek voor het programma Geloof en een Hoop Liefde. Daar zijn we natuurlijk reuze trots op!

 

Binnenkort komt ook Den Haag FM en Den Haag TV bij ons langs om opnames te maken. We zijn enorm dankbaar voor alle media-aandacht en we hopen natuurlijk op deze manier nog meer Senioren te bereiken.

 

Op Moederdag, 8 mei, kregen we een fantastische opdracht in Den Haag-Leidschenveen bij WZH Rustoord en Leilinde en dat was een heel bijzondere dag. In Den Haag en omgeving zijn we inmiddels actief in 5 wijken. Ik las in de Loosduinse Krant dat er alleen al in Loosduinen 9000 (!) ouderen wonen! Tijd voor ons om ook daar actie te ondernemen en daarom zijn we druk bezig met flyeren in Loosduinen en om zorginstellingen en buurt- en wijkcentra te benaderen. Zeker met de zomervakantie voor de deur, als veel mensen met vakantie gaan, willen wij juist deze periode gebruiken om de Senioren een heerlijke beauty middag bezorgen. Voor Senioren is er vaak helaas geen vakantie en daarom willen wij ze aankomende zomer letterlijk en figuurlijk in het zonnetje zetten!

 

Aswintha

 (mei 2016)