Nieuwe jaar

Inmiddels is het april 2017. De afgelopen maanden is het wat stiller geweest doordat ik aan mijn knie geopereerd moest worden. We hebben geprobeerd om een aantal afspraken van Beauty voor de Senior wel door laten gaan, maar op een gegeven moment moest ik letterlijk even een stapje terug doen. Afgelopen jaar was zo'n super jaar, maar ik heb daardoor niet naar mijn lichaam geluisterd. Gelukkig gaat het iedere dag steeds beter en hebben we onze activiteiten weer kunnen oppakken. Zo zijn we van de prijs van De Nationale Eenzaamheid Prijs met een aantal Senioren pannenkoeken gaan eten in Scheveningen.

Dat was zo gezellig en daarom staat er binnenkort weer een uitje op de agenda.

 

15 februari waren we te gast in het tv programma "Nog lang niet versleten" met Fred Zuiderwijk bij Omroep West. Onze Senioren vinden al die belangstelling maar wat fijn. Wij vonden het een mooi item geworden en zijn natuurlijk ook erg trots! Een link van de uitzending is terug te vinden onder het kopje Pers en Media.

 

Met de BBD zijn we sinds 1 april verhuisd naar een prachtig nieuw pand aan de Esperantostraat in Den Haag. Hier hebben we nog meer ruimte om fijne beauty-verwenmiddagen te organiseren voor de Senioren. Wij zijn daar iedere donderdagmiddag aanwezig, maar misschien komt er binnenkort wel een vaste middag bij, omdat we nog steeds nieuwe aanmeldingen krijgen. Verder komen we natuurlijk ook nog steeds in de diverse zorginstellingen in Den Haag, onder andere Loosduinen, Scheveningen en Centrum.

Kortom; we zijn weer lekker bezig en hopen nog veel Senioren een gezellige middag te kunnen geven!

 

Aswintha

(april 2017)