Drie jaar later...

Eind april 2019 en we zijn ruim drie jaar verder. Ik moet eerlijk bekennen dat de eerste twee jaar als een behoorlijke roze wolk voelde. Waar we intens van genoten, maar we zijn ook blij dat we nu een soort van "geland" zijn. Inmiddels zijn we goed bekend geraakt hier in Den Haag en kent Den Haag ons ook. 

Daar zijn we hartstikke trots op! We hebben een hoop vaste adressen, maar er komen nog steeds nieuwe gezichten en nieuwe locaties bij. 

 

Aan de ene kant is het een enorme luxe dat we zoveel vaste plekken hebben, tegelijkertijd zorgt dat er ook voor dat we tot aan de zomer alweer helemaal volgeboekt zitten.

Vanaf half september hebben we pas weer plek.

 

 

Daarom gaan we proberen om iets meer ruimte te maken voor de zogenaamde "losse" afspraken. Wij willen namelijk dat iedereen die dat wil, de kans krijgt om bij ons een afspraak te maken.

Na de zomer is het ook de bedoeling dat we weer wekelijks bij de BBD aanwezig zijn.

Zie locaties en samenwerking voor "up to date" info.

 

Verder zijn we een samenwerking aangegaan waar wij heel enthousiast van worden! Dat is samen met Stichting GetOud bij HWW Zorg. De maanden juli en augustus gaan we namelijk naar 10 locaties in Den Haag.  Daar krijgen de dames en heren een heerlijke verwendag, en als kers op de taart wordt er een prachtige professionele foto gemaakt die de Senioren uiteraard cadeau krijgen als mooie herinnering.

Kortom: Beauty voor de Senior komt naar je toe deze zomer! ;-)

 

Verder zijn we met Chefkok Xander Durmeniet van Eetcafé Buurtpunt Karmijn gestart met "LeefstijlDag".  Dit zijn een aantal try-outs met als doel om een brug te slaan tussen verschillende doelgroepen zoals mensen met een beperking, ouderen en (buurt)bewoners in de Schilderswijk met weinig of geen sociale contacten.

Iedere laatste woensdag van de maand.

 

Meer info hierover op onze Facebookpagina: www.facebook.com/beautyvoordesenior