Dankbaar keer Vijf

 

De kracht van Beauty voor de Senior is dat Senioren zien hoeveel plezier we met elkaar hebben.  Ik kan me niet herinneren dat ik zoveel lol, plezier, warmte, gezelligheid, vertrouwen en saamhorigheidsgevoel heb gehad met een stel meiden die allemaal verschillen en toch ook weer zoveel overeenkomsten hebben.

 

Ik heb ook al eens geschreven (toen we de Gouden Haagse Hulde wonnen) dat ik "dankbaar keer twee was". Beauty voor de Senior is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige stichting die zichzelf binnen Den Haag serieus op de kaart heeft gezet. We worden gewaardeerd door de Senioren, door de diverse zorginstellingen en door de gemeente Den Haag. 

 

In januari bestaat Beauty voor de Senior alweer 2 jaar! En in die 2 jaar is zoveel moois gebeurd dat ik mezelf soms even moet knijpen of het allemaal echt is. Ik ben ontzettend blij met de leukste vrijwilligers die iemand zich kan wensen. Vrijwilligers die inmiddels allemaal echt vriendinnen zijn geworden. Vriendinnen om mee te lachen, om mee te huilen, om elkaar te steunen en er voor elkaar te zijn. Dat maakt mij dankbaar keer vijf!

 

Aswintha

(november 2017)