Cijfers enzo

Bijna 4 jaar geleden begon ik in mijn eentje met Beauty voor de Senior. Twee maanden later kwam Audrey erbij en na een half jaar voegde ook Christa zich bij ons. We zijn anderhalf jaar met zijn drietjes gebleven en sinds halverwege 2017 zijn we met vijf  vaste vrijwilligers. 

 

Nog drie maanden en dan is ook 2019 alweer voorbij. Eind juni heb ik even een tussenbalans opgemaakt van het aantal Senioren dat de afgelopen drie en half jaar bij ons is geweest. Of eigenlijk bij wie wij zijn geweest. En ik schrok er zelf van, want het zijn er ruim 2150 (!) en daar ben ik toch wel heel erg trots op. 

 

Het zijn geen unieke aantallen, want we worden bijna overal terug gevraagd, en ook daar zijn we natuurlijk trots op. Behalve dat de Senioren het duidelijk heel gezellig vinden met ons, geldt dat omgekeerd ook. Wij hebben al een flink aantal dames in ons hart gesloten. 

 

Afgelopen zomer hebben we met enorm veel plezier een heel bijzonder project gedaan in samenwerking met GetOud. We zijn 10 dagen bij 10 verschillende tehuizen van HWW Zorg in Den Haag geweest. Wij maakten de dames en heren mooi en GetOud zorgde voor professionele foto's die de ouderen en hun familie cadeau kregen. Normaal gesproken duurt onze activiteit een middag, maar nu waren het dagen van 's morgens vroeg tot eind van de middag. Er waren per dag tussen de 30 en 40 deelnemers, dus het was hard doorwerken, maar wat was het leuk!!!

 

Nog 3 maanden en dan is 2019 dus ook voorbij...

Ik ben benieuwd op welke aantallen we dan uit komen, maar één ding is zeker;

We doen het nog steeds met net zoveel plezier en liefde als bijna 4 jaar geleden! 

 

Aswintha

(september 2019)